/** * The template used for displaying page content in page.php * * @package ThemseGrill * @subpackage Accelerate * @since Accelerate 1.0 */ ?>
Співпраця з БФ «Карітас-УГКЦ»

Співпраця з БФ «Карітас-УГКЦ»

Кажуть, що найціннішим є той подарунок, що зроблений власними руками. Тож, 11 січня 2018 р. учні восьмого класу з класним керівником Чопик Н.М. в БФ Карітасі відвідали майстер-клас з виготовлення ялинкової прикраси  із сизалю, який провела Юлія Ковалець, соціальний працівник, координатор-волонтер.

У рамках виконання програми «Місце зустрічі – Діалог» тут ми також мали зустріч з членом Клубу людей похилого віку «Надвечір» Клименко Любов’ю Георгієвною, жертвою тоталітарних режимів. Вона мала змогу поділитися своїм пережитим тяжким, іноді нестерпним минулим. Клименко Любов була дочкою остарбайтерів. Вона розповіла багато цікавого зі свого життя, а власне, у який спосіб людей забирали у Німеччину, яку роботу вони там виконували, як місцеве населення ставилося до них. Така зустріч – це  добра нагода для  спілкування, допомога молоді  осмислено вивчати  історію, налагодження  комунікаційних  зв’язків між поколінням, що забезпечує  передачу досвіду та одночасно створює умови для відродження у людей похилого віку змісту до існування, відчуття важливості себе.

Люди, які потерпіли від тоталітарних режимів – це жива історія, яку ми не повинні забувати, а зобов’язані передавати іншим поколінням.

Щиро дякуємо за співпрацю директору Карітасу отцю Володимиру Чорнію, Лесі Михайлівні Дорош та соціальному працівнику Юлії Ковалець.

Підготувала

класний керівник 8 класу

Чопик Н.М.

  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *