/** * The template used for displaying page content in page.php * * @package ThemseGrill * @subpackage Accelerate * @since Accelerate 1.0 */ ?>
Новорічна вечірка для старшокласників

Новорічна вечірка для старшокласників

Останні дні грудня для більшості учнів, вчителів і батьків нашої школи виявилися по-справжньому «спекотними». Частина учнів і педагог-організатор Федорів В.В., заступник директора з виховної роботи Комановська О.І. складали сценарії розважальних програм для старшокласників, класні керівники разом з вихованцями розучували пісні і танці, щоб здивувати своїм виступом всіх глядачів, активісти шкільного самоврядування прикрашали шкільні коридори і вестибюлі, батьки готували новорічні костюми для казкових героїв. Але всіх нас об’єднував чудовий святковий настрій і задоволення від підготовки та участі у шкільних новорічних програмах.

Кульмінацією циклу Новорічних свят у школі стала чудова святкова вечірка для старшокласників. Присутні на святі – учні 5-10 класів поринули у святкову атмосферу, взяли участь у цікавих конкурсах. Зі сцени лунали веселі пісні та виконувалися енергійні, запальні танці. Всі учасники вечірки гарно підготувалися, кожний клас презентував новорічний номер.

Щодо атмосфери у  залі,  то вона була сама, що не є  колоритною: красуня-ялинка, різнокольорові ліхтарики, бенгальські    вогники, яскраве, барвисте вбрання ,а головне  – мегапозитивний  та  піднесений настрій учасників шоу.

             

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *