/** * The template used for displaying page content in page.php * * @package ThemseGrill * @subpackage Accelerate * @since Accelerate 1.0 */ ?>
Знання правил дорожнього руху – запорука безпечного життя

Знання правил дорожнього руху – запорука безпечного життя

З метою здійснення широкої профілактичної роботи щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, підвищення інформованості учасників навчально-виховного процесу про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод та стимулювання дій, спрямованих на усунення основних факторів ризику дорожньо-транспортного травматизму протягом місячника «Увага! Діти на дорозі!» в школі проведено різноманітні заходи: організовано тематичну виставку малюнків та плакатів, проведено класними керівниками 1 класів дидактичну гру «Безпечна дорога першокласника з дому до школи», класні керівники 2-4 класів провели дидактичну гру «Вулиця», класні керівники 5-10 класів провели години класного керівника за темами: «Ми – пішоходи» (5кл.),«Ти – велосипедист»

(6-7кл.),«Пріоритети у дорожньому русі» (8-10 кл.). Будь-яка дитина скоріше зрозуміє та запам’ятає правила дорожнього руху, які проводяться не тільки у вигляді звичайних бесід, а й у формі звичній та близькій дітям. Так, Калинюк І.Я. з учнями 7 класу провела повчальний виховний захід «Пригоди Мауглі у місті», де разом з Мауглі діти мали можливість в ігровій формі згадати правила дорожнього руху . Лейтенантами поліції Бабецькою Олександрою Едвардівною та Боєвим Антоном Олександровичем було проведено практичні заняття з безпеки на дорозі з учнями першого та п’ятого класів.

          

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *