/** * The template used for displaying page content in page.php * * @package ThemseGrill * @subpackage Accelerate * @since Accelerate 1.0 */ ?>
Тиждень мистецтв

Тиждень мистецтв

З метою ознайомлення та залучення учнів до найвищих досягнень світового мистецтва і культури, виховання загальнолюдських цінностей, духовності та підтримки творчо обдарованої молоді з 02.10 до 06.10. 2017 року проведено Тиждень предметів художньо-естетичного циклу.

Основне завдання тижня полягало в тому, щоб допомогти розкритися дитячим талантам, навчити учнів діяти дружно і організовано.

На кожен день тижня були заплановані конкретні заходи для учнів усіх ланок школи.

Тиждень розпочався тренінгом з музикотерапії «Хвилини внутрішнього спокою» для учнів 7.-10 класів та виставкою учнівських робіт з трудового навчання учнів 5-10 класів “Технологія оформлення виробу”

З метою патріотичного виховання до 75-річчя УПА, в рамках Тижня було проведено пісенний флешмоб «А ми тую червону калину підіймемо…», учні  школи виконували патріотичні пісні, чим продемонстрували свою пошану до історії нашої держави. Учні 7 класу під керівництвом вчителя трудового навчання Стефанишин О.А. провели майстер–клас « Виготовлення оберегів для воїнів АТО» та майстер-клас з виготовлення браслетів зі шкіри, в якому взяли участь учні 8-9 класів. Під час заняття вчитель ознайомила учасників з теоретичним матеріалом, який був проілюстрований підготовленою презентацією. Після інструктажу учні розпочали роботу над виготовленням виробів, які були передані волонтерам.

В рамках Фестивалю військово-патріотичного кіно, учні 8-9 класів  переглянули документальний фільм «Позивний зеніт» у кінотеатрі «Люм`єр».

Творча майстерня вчителя трудового навчання Тхорика І.М. представила вироби з паперу учнів 2-А класу  «Моя фантазія», та майстер- клас  з виготовлення сувеніру з дроту і тонколистового металу «Ялинкова іграшка», в якому взяли участь учні 7 класу.

В рамках тижня було оформлено тематичні виставки малюнків  учнів школи «Золота осінь»  та «Нашій творчості немає меж».

У Всесвітній день музики учні школи провели конкурс «Танці з зірками», який організувала вчитель музичного мистецтва Федорів В. В. та виступ Муніципального колективу «Тріо бандуристів».

Красними керівниками 6 класів – Андрушевською Р.П. та Балицькою Н.Б. , було проведено виховний захід «О, пісне, яка ти прекрасна!», який показав знання учнів з історії української пісні та її значенні у життя українського народу.

Цікавою та яскравою була виставка композицій з природного матеріалу «Осінній дивограй».  Переможцями цього року стали :

І місце – 1-б «У гостях у павучка», «Казкова галявина», «Осіння фантазія»;

3 клас « Осінній  сад».

ІІ місце – 2-а «Ой парочка, Максим і Варварочка»;

2-б « Осіння казка».

ІІІ місце – «Осінній вернісаж», «Господиня осінь».

Вкотре було проведено загальношкільну ярмарку домашніх смаколиків «Барви осені».

Завершився Тиждень мистецтв відеопрезентацією «Топ – 5 кращих місць села Угорники та Івано-Франківська» та фотоконкурсом «Мій улюбленець».

Тиждень завершився підбиттям підсумків участі учнів у проведенні тижня та визначено переможців конкурсів.

                              

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *