/** * The template used for displaying page content in page.php * * @package ThemseGrill * @subpackage Accelerate * @since Accelerate 1.0 */ ?>
У школі тривають ремонтні роботи

У школі тривають ремонтні роботи

У розпалі літні канікули . А поки дітлахи відпочивають, школа готується до нового навчального року. Адже плани далекоглядні та амбітні. Реалізується проект  «Село живе, коли у школі комфортно і затишно  дітям», який Угорницька сільська рада Івано-Франківської міської ради виграла в обласному Конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування . Загальний бюджет проекту складає 265 000 грн, у тому числі: 150 000 грн – Дирекція конкурсу;100 000 грн    – Угорницька сільська рада;10 000 грн   – Міська рада;

5 000 грн.  Піклувальна рада школи. Проект передбачає капітальний ремонт першого поверху.

За підтримки батьків виготовляються персональні камери зберігання для 256 учнів школи на суму 80840 грн.

За підтримки голови Ради школи І.З.Криховецького здійснено заміну старих дерев’яних віконних конструкцій на металопластикові. Замінено вікна у шістьох класах (20 вікон) на суму 108 тис. гривень. За підтримки обласної ради замінено вікна у десятьох класах (30 вікон) на суму 150 тис. гривень, облаштовано внутрішні віконні відкоси на суму 5227 грн.

За підтримки Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради отримано матеріали для здійснення ремонтів: фарба, лак, шпаклівка, цемент, придбано: дві газонокосарки, зварювальний апарат, планується заміна старих котлів на нові до початку опалювального сезону.

Здійснено капітальний ремонт кабінету англійської мови, кабінету початкових класів, кабінету трудового навчання, бухгалтерії. Придбано дві нові дошки для кабінету фізики та англійської мови.

Сподіваємось зустріти наших учнів у відремонтованих, чистих та затишних приміщеннях.

Кабінет бухгалтера

 

Кабінет початкових класів

 

Кабінет англійської мови

 

Кабінети: математики, музики, рекреація на 2 поверсі, учительська

 

 

Перший поверх (ремонт продовжується)

   

Кабінет обслуговуючої праці (ремонт продовжується)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *