/** * The template used for displaying page content in page.php * * @package ThemseGrill * @subpackage Accelerate * @since Accelerate 1.0 */ ?>
Тиждень іноземної мови

Тиждень іноземної мови

We know what we are but not what we may be.

                        Ми знаємо, хто ми є, але не знаємо, ким ми можемо бути.

                                                                                              Вільям Шекспір

Ще кілька років тому англійська мова сприймалася всіма як іноземна. Але з плином часу роль англійської мови зросла настільки, що тепер вона вважається в усьому світі міжнародною.  Знання англійської мови – критерій, необхідний для успішної кар’єри, це вже не розкіш, а необхідність. Саме цією мовою ти спілкуєшся за кордоном, нею  користуєшся на роботі, в школі, вдома. Саме тому діти змалечку починають її вивчати і виходить у них це весело та цікаво.

З 13 по 17 лютого в Угорницькій школі проходив тиждень англійської мови.

Це не тільки звіт про виконану індивідуальну, групову або колективну роботу, це свято англійської мови, у якому брали участь всі учні школи. Настрій свята, мовна атмосфера створювалася за допомогою музики та пісень англійською мовою, прикрашених шкільних коридорів з нагоди дня святого Валентина,  оформлення стіннівок, – тобто кожен день тижня був заповнений іноземною мовою.

У понеділок оголошено план проведення тижня. На шкільному інформаторі  – розписано всі заходи. У рекреації на першому поверсі проведено конкурс-виставку стіннівок. Учні 2-3 класів  переглянули аутентичне відео «How to Make a Valentine Card» (Як виготовити валентинку) та зробили власними руками святкову листівку.

У вівторок протягом дня усі учні школи насолоджувались прослуховуванням англійських романтичних пісень з нагоди дня святого Валентина, а також у рекреації на другому поверсі була виставка учнівських робіт «The Best Valentine Cards». У 3-4 класах проведено конкурс знавців англійської мови «Who Knows English Best?» (олімпіада).

У середу відповідна олімпіада була проведена для учнів 2 класу.

Кульмінацією тижня стало свято «English Day» у початковій школі, що відбулося у четвер. Під час даного заходу наймолодші школярі відгадували загадки на англійській мові, грали ігри. Учні 2 класу декламували вірші про улюблених тваринок. 3 клас презентував вітання з нагоди дня Валентина, а учні 4 класу поставили казку «Коза та семеро козенят» англійською мовою.

«English Day» у середній та старшій школі відбувся в п’ятницю. На заході було наголошено на перспективах, які дає англійська мова в сучасному світі. Належну увагу було виділено постаті В. Шекспіра та його творчості, зокрема учні 9 класу презентували славнозвісний діалог Ромео і Джульєтти, а 6 клас декламував уривок з трагедії «Гамлет» «Бути чи не бути?» в оригіналі та на рідній мові. Учні із задоволенням співали англомовні пісні та танцювали.

Протягом тижня школярі отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили в різноманітних конкурсах.  Усі переможці та активні учасники заходів були нагороджені грамотами та солодкими подарунками. Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!!!

Л. Залеська,

 вчитель іноземної мови

             

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *