/** * The template used for displaying page content in page.php * * @package ThemseGrill * @subpackage Accelerate * @since Accelerate 1.0 */ ?>
Тиждень математики та інформатики

Тиждень математики та інформатики

На виконання річного плану роботи школи, з метою підвищення рівня математичного та інформативного розвитку учнів і виховання зацікавленості до вивчення предметів за рахунок поглиблення базового змісту програм, з 06.11.2017р. до 10.11.2017р. у школі проходив Тиждень математики та інформатики.

Для досягнення цілі були поставлені наступні завдання:

  • освітні – вчитись самостійно працювати, збирати та опрацьовувати додатковий матеріал, готуватись до виступів;
  • виховні – виховання наполегливості у подоланні перешкод, вміння працювати в команді для досягнення мети;
  • розвивальні – розвивати комунікативні та організаторські здібності, здатність адаптуватись до умов, що змінюються, ініціативу, творчість.

Наказом по школі було створено організаційний комітет з питань проведення Тижня математики та інформатики, до якого увійшли Чуйко С. М., Карась О.Б.,  Зінько Н. С та Чопик Н.М.

Проведення різноманітних конкурсів під час предметного тижня розвиває творчу уяву, навички змагання, логічне мислення, підвищує цікавість до предметів, формує навички самостійності, тому протягом тижня учні мали змогу взяти участь у таких заходах:

  • Конкурс «Краща математичне оповідання» серед учнів 5-9 класів, де учасники змогли проявити свою фантазію та знання математичних термінів.
  • Міжнародний конкурс з інформатики «Бебрас 2017» (вчителі Чопик Н.М., Степанченко Л.П.) серед учнів 2-10 класів;
  • Конкурс «Кращий математик класу» серед учнів 5 класу, переможцем якого стала Борис Софія;
  • Показовий урок у 7 класі «Формули скороченого множення» (вчитель Чуйко С. М.);
  • Вчитель інформатики Чопик Н.М. провела пізнавально-оглядову екскурсію для учнів 1-х класів до кабінету інформатики , де діти ознайомились із правилами користування комп`ютером;

Протягом Тижня учні також мали змогу ознайомлюватися з цікавими фактами, що стосуються математики та інформатики, завдяки виставці стінгазет. Також побачити найкращі зошити з математики учнів школи, які були представлені у кабінеті №34.

– Вчитель інформатики Степанченко Л.П. провела цікавий та пізнавальний конкурс  в онлайн програмі « Мультатор», переможцем якого стала учениця 6-Б класу – Станкевич Анастасія.

–   Цікаво та динамічно пройшов майстер-клас з математики « Множення на пальцях», який провели учні 10 класу для 5-6 класів під керівництвом вчителя математики Зінько Н.С.

Усі проведені заходи в рамках Тижня математики та інформатики проходили цікаво й змістовно, учні із задоволенням взяли участь у проведенні заходів.

Підбито підсумки участі учнівських колективів у проведенні тижня, визначено переможців конкурсів та нагороджено всіх грамотами та подяками.

    

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *